Szállítás menete

Szállítás


Koronavírus következtében életbelépő változásokat pirossal kiemeltük!

Több féle szállítási mód közül választhatsz, mi azon leszünk, hogy megrendelésed a lehető leggyorsabban és legkedvezőbb áron jusson el hozzád. Webáruházunkban a rendelést a pénztár gombra kattintva tudod véglegesíteni. Miután megadtad adataidat (vagy ismételt rendelőként beléptél) a szállítási címben szereplő irányító szám alapján megjelennek a különböző szállítási módok jobb oldalt.

MPL csomagfutár

 Csomagjainkat futárszolgálat szállítja ki 1 napos időgaranciával. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy az esetek 95%-ában a csomaga feladást követő nap megérkezik. Minden esetben email értesítést küldenek a kiszállításról. Amennyiben nem tartózkodsz otthon, úgy a rendelésben megadott telefonszámon egyeztetnek veled az ismételt kézbesítésről. A csomag útját nyomon tudod követni, ha beírod az emailben kapott kísérőokirat-számot a nyomkövető oldalon. Hétfőtől-csütörtökig minden nap indítunk küldeményeket, hogy azokat keddtől-péntekig, azaz másnap meg is kapd. Pénteken, hétvégén, ünnepnapok előtti napon és ünnepnapokon nem adunk fel megrendelést, hogy ne álljon feleslegesen a depóban a küldemény. Ezt válaszd, ha szeretnéd, hogy a csomag házhoz jöjjön.

Mindent megteszünk hogy rendeléseik minél hamarabb megérkezzenek Önökhöz, de az egy napos MPL szállítási határidő ezen időszak alatt nem garantált.

A hatóságok egy piros jelzés kiragasztását követelik meg a karanténban tartózkodó személyeknél. Amennyiben kézbesítéskor ezt a jelzést látják a futárok az ajtón, úgy a csomagot nem kézbesítik és a sztornó oknál “megközelíthetetlen cím” kerül megjelölésre.

Személyes átvétel

Megrendelésedet személyesen azonnal átveheted átvételi pontunkon a 2700 Cegléd, Kőrösi u. 1. alatt, nem szükséges várnod. Itt hétköznap 09:00 - 17:30 óráig és szombaton 08:00 - 12:00 óráig biztosan meglátogathatsz minket, ettől eltérő időponthoz egyeztetés szükséges


Csomagátvétel Pikk-Pakk ponton

Neked nincs más dolgod csak megrendelés elküldésénél kiválaszod a neked megfelelő Pick-Pack pontot a “Pikk-Pakk cím kiválasztása” gomb megnyomásával, és értesítés után csak útba kell ejteni a választott pontot egy neked tetsző időpontban. Ha elégedett vagy, ajánlj minket másoknak is! 

A kialakult helyzetben a Pick-Pack pontok folyamatosan változnak, amennyiben ezt a szolgáltatást kívánja igénybe venni feltétlenül ellenőrizze le, hogy az adott Pick-Pack pont üzemel-e. Részletekért kattintson az alábbi linkre.

http://www.pickpackpont.hu/#map 

Csomagátvétel PostaPonton

Neked nincs más dolgod csak megrendelés elküldésénél kiválaszod hozzád legközelebb eső PostaPontot. Ha a technikai feltételek adottak akkor automatikusan felajánlja neked az alkalmazás a megfelelő Postát, Mol-kutat, Coop-áruházat vagy Posta Csomagpontot. Ezt a “Kiválasztás” gombbal elfogadod, majd értesítés után csak útba ejteni a választott pontot egy neked tetsző időpontban.

 

 Szállítási díj:

 Üzletünkben 20000 Ft vásárlási összeg alatt a szállítási díj nettó 1409 Ft ( Áfával 1790 Ft ). Az ezt meghaladó összegű vásárlásoknál a szállítás költségét átvállaljuk.


 Mindannyiunk biztonságát figyelembe véve kollégáink mindent megtesznek a higiénikus csomagolás érdekében, kesztyűben és szájmaszkban dolgoznak valamint naponta többször fertőtlenítik környezetüket.