A Holland CLUSE óramárka egyszerű, kifinomult és megfizethető időmérők széles skáláját kínálja nők számára. 2013-as alapítása óta a legjobban növekedő női óramárkává vált, a Facebook használatával több,mint 20 országban tudtak terjeszkedni. Célja, divatos,magas minőségű órák készítése a milleniumi generációnak. Az ismertségünket úgy akarták növelni, hogy világszerte bemutatták termékeiket stílustudatos nőknek, ezáltal is építve a márkanövekedését.

A CLUSE órák a legjobbat hozzák ki az öltözékedből. A CLUSE nemcsak azért van a csuklón, hogy jelezze az időt, hanem hogy leírja a legjobb pillanataidat és rabul ejtse a figyelmet minden egyszerűségével együtt. Emellett, a CLUSE magáénak gondolja az egyediségötletét. Központi meggyőződésünk, hogy minden személy más és más, és arra bátorítja a közönségét, hogy fejezzék ki saját, egyedi személyiségüket.

Házon belüli tapasztalt órásmesterek segítik az új kollekciók kialakítását és minőség ellenőrzését. Emellett, külsős harmadik felek ellenőrzik üzemi szinten a minőséget. A CLUSE folyamatosan ellenőrzi a termékek minőségét. Minden óra analóg kijelzős és Japán kvarc óraszerkezet (Miyota) van bennük.

Minimalizmus. Minőség. Egyéniség.

Óra
Garancia: 2 év
Óraüveg típus: kristály
Szerkezet típus: kvarc
Szíj anyaga: bőr
Szíj színe: rózsaszín
Tok anyaga: fémötvözet
Tok átmérő (mm): 33 mm
Tok szín: rose gold
Vízállóság: 3 ATM
Számlap: fehér

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

CLUSE LE COURONNEMENT CL63002

  • Gyártó: Cluse
  • Cikkszám: R13176
  • Elérhetőség: Készleten
  • 37.900 Ft
  • 26.530 Ft

  • Nettó ár: 20.890 Ft